10 juli 2015

Van 10 tot en met 19 juli 2015 wordt het nieuwe festival Xpeditie Blauwestad gehouden. Een kampeer-, bouw,-theater-, muziekfestival aan de rand van het Oldambtmeer. Een droom van initiatiefneemster Els Buseman komt uit. Enkele jaren geleden werd de basis voor dit evenement gelegd. Zo'n drie jaar later is het een feit.

Els vond het maar een vreemde zaak. Er ligt een prachtig (Oldambt)meer, veel kavels liggen er ongebruikt bij. 'Ik ga iets bedenken, zodat iedereen veel plezier aan dit gedeelte van de gemeente Oldambt kan beleven', dacht Els. Xpeditie laat zien dat je met weinig middelen toch leuk aan het meer kan wonen. En al is het maar tijdelijk. Iedereen kan in Blauwestad terecht.
Oerdorpen, klein theater, muzikaal programma, moderne dorpen. Xpeditie laat je kennis maken met diverse woon- en werkmogelijkheden.Denk nu niet: 'Weer een woningbeurs'. Dat is het namelijk niet. Het accent ligt namelijk op ontspanning, kunst, recreatie, kamperen en vermaak.

Xpeditie Blauwestad start op vrijdagavond 18.30 uur met een parade. Vervolgens vinden 10 dagen lang activiteiten in de breedste zin van het woord plaats.
HIER vindt je het programma.

En hier komt je op de homepage van de website.  
Actuele foto's vind je op mijn Facebook

Enkele foto's tijdens de opbouw:Geen opmerkingen:

Een reactie posten